Szűrés eszerint

Peter Hess hangtálak

A Peter Hess® terápiás hangtálak napjainkban kiváló minőségű bronzból készülnek, amit tradicionális módon további fémekkel dúsítanak. A gyártás első éveiben pontosan az ősi receptekben leírt olvaszték összetételével azonos módon gyártották őket. A további optimalizálás érdekében ezen időközben a folyamatos vizsgálatok alapján kissé módosítottak.

Jelenleg a gyártás során az ötvözetből először vastag korongot öntenek, az úgynevezett nyersdarabot. A nyersdarabból fokozatosan, kovácsolással alakul ki a hangtál. Eközben a nyersdarabot újra és újra tűzben izzítják – a hangtál méretétől függően akár százszor is. Egyszerre négy – hat ügyes kovács kalapál. Egymással tökéletes ritmusban dolgozva alakítják ki a hangtál tipikus alakját. A speciális kovácsolási technikákból, és több, egyéb lépésből álló munkafolyamat révén a hangtál végül eléri a kívánt keménységi fokot és felületi minőséget. Többszörös izzítás és hirtelen lehűtés során nyeri el a hangtál azt a különösen jó hangját. Ehhez a kézzel végzett simára esztergálás is hozzájárul, amitől egyébként a tál megtisztul, és fényes felületet kap.

Egy nagyjából 2 kg-os medence tál elkészítéséhez több mint 30 óra munka szükséges, miközben a gyártási folyamatban egyszerre 5 ember vesz részt!

Az alapanyagok magas minősége, a kovácsok művészi kézimunkája, a gondos ellenőrzés és a válogatás, optimális hang- és rezgésminőségű hangtálakat garantálnak.

Peter Hess hangtálak

Peter Hess - Bengáli-Minőségű kis szív tál

32 000 FT

A szívtál hangját - rá jellemző speciális hangfekvése miatt - általában különösen tisztának és magasnak írjál le. Szívtál is létezik kis és nagy méretben.
A kis szív tálat eredetileg gyerekekkel végzett munkához fejlesztettük ki, de a felnőtteken végzett masszázs gazdagítására is...

Peter Hess - Bengáli-Minőségű univerzális tál

54 000 FT

Az univerzális megnevezés arra utal, hogy ennek a hangtálnak nagyon széles hangspektruma van. Az ütő méretétől és keménységétől függően, nagyon eltérő hangokat lehet előcsalogatni ebből a hangtálból. Átfogó hangkínálatával gyakorlatilag az egész testet képes kiszolgálni, ezért kezdők számára...

Peter Hess - Zen hangtál szett

55 000 FT

A japán "rin" tálakra emlékeztető zen tálak a speciális fém-összetételük és készítési módjuk miatt lényegesen intenzívebb hangzásúak. Ez a hangtál öntéssel készül, 7 fém ötvözetéből. Ez egyúttal nagyon érzékennyé is teszi a zen tálat. Ha leejtjük, eltörik. A tálak hangja hosszan tartó, és...

Peter Hess - Bengáli-Minőségű kis medence tál

73 000 FT
Ahogyan azt már a neve is elárulja, ez a tál mély hangjával elsősorban a medence területét, és a hát alsó részét szólítja meg. Hangját különböző ütők használatával még tovább differenciálhatjuk.  A medence tál hangtartománya - ütőtől függően - kb. 100 – 1000Hz között mozog.
Létezik nagy és...

speciális ajánlatok feliratkozóinknak

Bármikor leiratkozhatsz. Ehhez keresd meg az elérhetőségi adatainkat a jogi nyilatkozatban.

Ingyenes postaköltség

75 000 ft felett ingyenes postaköltséggel háláljuk meg vásárlását

Pénz visszafizetési garancia

A termék vásárlásától 14 napig, indoklás nélkül elállhat. További információkért tekintse át általános szerződési feltételeinket

Azonnali tanácsadás

Amennyiben kérdése van bármelyik termékkel kapcsolatban, hívjon bizalommal
+36 20 99 22 985