Tibeti terápiás karkötő - ízületi és idegi problémákra - Caulis Spatholobi

8 900 FT

A tibeti terápiás karkötők Caulis Spatholobi az egyik legrégebbi gyógyhatású karkötő Tibetben. Tibeti nyelven, "Ba" néven, a Himalája hegyekben 4000 méter magasan található ez a természetes fa. Az év két hónapjában lehet betakarítani (szeptembertől novemberig).
Mivel a tibeti orvostudomány lényeges alkotóelemeit tartalmazza, a vérkeringést javító gyógyhatású készítmények nagyon ritkák, nagyon értékesek és drágák. 

Mennyiség
Készleten

A tibeti terápiás karkötők Caulis Spatholobi az egyik legrégebbi gyógyhatású karkötő Tibetben.Tibeti nyelven, "Ba" néven, a Himalája hegyekben 4000 méter magasan található ez a természetes fa. Az év két hónapjában lehet betakarítani (szeptembertől novemberig).
Mivel a tibeti orvostudomány lényeges alkotóelemeit tartalmazza, a vérkeringést javító gyógyhatású készítmények nagyon ritkák, nagyon értékesek és drágák. 
A karkötők egyedi és hiteles tulajdonságait Tibeti barátaink bizonyítják akik korlátozott mennyiséget küldenek .Ez remek alkalom arra, hogy segítsünk egy családot Tibetben. 
Ez a különleges fa Dapa Shri Lhoka tartomány Tibet szent hegyéről. A múltban a karkötőket a lámák a templomokban gyártották. Jelenleg a kézművesek termelik, de áldásokat kap a szerzetesetektől . Ezek a karperecek a csuklón hordhatóak és enyhítik az ízületi fájdalmat. Mivel a növények a szent hegy lábánál élnek ezek a karkötők nagyon előnyösek. 
A tibeti kultúra szerint ezek a karkötők csomópontjai a Dakini istennők jelképei. Ezért szinte Tibetben mindenki viseli ezeket a karkötőket, hogy megvédjék magukat a nativitástól. 
A Caulis Spatholobi fája híres tibeti orvoslás a szél és a nedvesség negatív hatásainak eloszlatására. A növény megjelenése vörös színű, gyűrű alakú és sűrű szekréciós csatornával rendelkezik. A csöveket piros anyagokkal töltik meg, mint például a tannin, a redukáló cukor és a gyanta. 
Ba Wood (tibeti nyelven) természetes módon növekszik és rugalmas, csak és csak átméretezhető a kívánt alakra. Ezeket a karkötőket hosszú távon viselni, megkönnyítik a vérkeringést, enyhítik az idegfájdalmat és segít csökkenteni a reumatizmus okozta ízületi fájdalmat. 
A fa súrlódása a bőrön, a karkötő felületének érintése a bőrtől simává válik .
Hosszú vízzel való érintkezésnél romlik a hatékonyság és a ragyogás. A karkötő hosszabb ideig történő viselkedésének elmulasztása is kiszáradhatja a karkötőt. Az olívaolajjal, megtartja természetes rugalmasságát. A karkötő idővel gyönyörűvé válik, ha rendszeresen viselik.


TK-19
3 Elemek

Megadott referenciák

16 egyéb termék van ebben a kategóriában:

Buddha intarzia kép

198 000 FT

Sándor László intarziaművész által készített egyedi intarzia kép Gautama Sziddhártha szobrát ábrázolja. Buddha megnyugtató tekintete és a felhasznált egzotikus faanyagok természetes színvilága által a kép minden otthon szerves részévé válhat. A különlegesen igényes kivitelezésnek és egyedi...

Peter Hess - Kézzel kalapált Fen Gong 25 - 95 cm

Kezdés 39 000 FT

A Fen gongot akár különleges formájú hangtálnak is nevezhetjük. A kínai fen gong egy csaknem lapos, polírozott bronz korong. Sugárzó csillogása miatt napkorongnak is nevezzük. Alakja és gyártásának módja miatt ennek a gongnak a rezgései könnyebben szétterjednek, úgyhogy ha erősebben megütjük,...


speciális ajánlatok feliratkozóinknak

Bármikor leiratkozhatsz. Ehhez keresd meg az elérhetőségi adatainkat a jogi nyilatkozatban.

Ingyenes postaköltség

75 000 ft felett ingyenes postaköltséggel háláljuk meg vásárlását

Pénz visszafizetési garancia

A termék vásárlásától 14 napig, indoklás nélkül elállhat. További információkért tekintse át általános szerződési feltételeinket

Azonnali tanácsadás

Amennyiben kérdése van bármelyik termékkel kapcsolatban, hívjon bizalommal
+36 20 99 22 985